Keittiö­remontti

Onnistunut keittiöremontti alkaa suunnittelukäynnillä

Onnistuneen keittiöremontin takana on aina huolellinen suunnittelu, aikataulutus ja ammattitaitoinen asennus. Aurinkokeittiöiden laadukkailla tuotteilla saat tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Keittiöremontin suunnitteluun kannattaa panostaa reilusti aikaa ja nähdä vaivaa. Keittiöremontin suunnittelu Aurinkokeittiöiden kanssa alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä – varaa suunnittelukäynti nyt!

Uusi keittiö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa

Minkätyylisen keittiön haluat? Mitkä ovat tärkeimpiä toiminnallisuuksia keittiössä juuri Sinulle ja perheellesi? Keittiöremontin budjetti? Näitä asioita kannattaa pohtia keittiöremonttiprojektin alkuvaiheessa – me autamme mielelllämme jo maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä.

Tärkeimpiä toimivan keittiön osa-alueita ovat riittävä laskutila, kaappitilan riittävyys, kaappien avautuminen halutusti, riittävä liikkumistila keittiössä, ruuan valmistuksen toimivuus ja turhan vähälle huomiolle jäänyt valaistus. Nykypäivän kalusteiden ergonomiset ratkaisut ja pehmeästi sulkeutuvat kaapistot kruunaavat uuden keittiön.

Keittiöremontti sovitussa aikataulussa

Keittiöremontin suunnittelun ja asiakkaan hyväksymän suunnitelman jälkeen remonttiin tarvittavat tuotteet tilataan, ja aikataulu itse asennukselle sovitaan. Me Aurinkokeittiöillä haluamme pitää kiinni ennalta sovituista aikatauluista, jotta asiakas saa uuden keittiön käyttöönsä sovitusti. Informoimme asiakasta myös remontin aikaisista toimista, kuten esimerkiksi huonekalujen säilytyksestä sekä siivouksesta.

Apua remontin hallintaan

Aurinkokeittiöiltä saat apua myös keittiöremontin hallintaan ja tarvittavien asioiden hoitamiseen. Varmistamme aina, että asbestikartoitus on tehty (mikäli talo on rakennettu ennen vuotta 1994), taloyhtiölle on ilmoitettu tulevasta remontista ja keittiöremontista tehdään tarvittava dokumentointi. Autamme Sinua tarvittaessa myös esimerkiksi kotitalousvähennyksiin liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous

Keittiöremontin vaiheet

1. Varaa maksuton suunnittelukäynti
2. Toiveet ja budjetti
3. Suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
4. Tuotteiden tilaus
5. Toimitus ja asennus
6. Luovutus ja lopputarkastus

Varaa maksuton suunnittelukäynti

Suunnitellaan yhdessä unelmienne keittiö - Varaa maksuton suunnittelukäynti Aurinkokeittiöiden näyttelytilassa tai kotonasi.

Mitä suunnittelukäynnillä tapahtuu:

- Käydään yhdessä läpi toiveenne, tarpeenne ja ideanne keittiöremontille.
- Sovitaan projektille alustava aikataulu.
- Suunnittelukäynnin jälkeen saatte kustannusarvion kirjallisesti toiveidenne pohjalta.

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Avain aurinkoiseen aamuun

Pyydä tarjous

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme:

Laurintie 153, 01400 Vantaa

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2810244-7

myynti@aurinkokeittiot.fi

040 522 4205

Seuraa meitä somessa

Tietosuojaseloste