Yritys

Avain aurinkoiseen aamuun

Keittiö on monessa kodissa paikka, jossa vietetään paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lomamatkallamme auringon alla saimme inspiraation, haluamme tuoda sen lämmön, rentouden ja hyvän mielen jokaiseen kotiin. Niin syntyi ajatus Aurinkokeittiöstä ja tuumasta toimeen.

Olemme avanneet Vantaan Rekolaan mallikeittiö esittelytilan. Tervetuloa tutustumaan!

Toimintatapamme

Tarjoamme kaikki remonttimme avaimet käteen -periaatteella, joten kauttamme saat kätevästi ja luotettavasti myös sähkö-, putki- ja ilmanvaihtotyöt. Sen minkä myymme myös asennamme, ammattitaidolla ja ajallaan.

Perheyrityksemme kulmakivi on laadukkaiden tuotteiden ja erinomaisen palvelun kautta saavutetut tyytyväiset asiakkaat, jotka voivat suositella palveluitamme myös muille. Suurin osa uusista toimeksiannoistamme tuleekin tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta.

Toimipisteemme ja näyttelytilamme sijaitsevat Vantaan Rekolassa, jossa voitte rauhassa tutustua erilaisiin kalusteratkaisuihin. Näyttelytilamme on avoinna tapahtumapäivinä ja sopimuksen mukaan yksityisnäytöillä.

Ota yhteyttä ja sovi oma veloitukseton suunnitteluhetkesi!

Ota yhteyttä

Avain aurinkoiseen aamuun

Pyydä tarjous

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme:

Laurintie 153, 01400 Vantaa

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2810244-7

myynti@aurinkokeittiot.fi

040 522 4205

Seuraa meitä somessa

Tietosuojaseloste