Remontti Trio

Remontti Trio on Aurinkokeittiöiden asennuspalvelu ja aputoiminimi. Yritys on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Painopistealueemme huoneistoremonteissa on keittiö-, sauna- ja märkätilaremonteissa.

Tarjoamme huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella, joten kauttamme saat kätevästi ja luotettavasti myös sähkö- ja putkityöt. Teemme kylpyhuone- ja saunaremontit vedeneristystöineen ja keittiöremontit purkutöistä kalusteasennuksiin. Halutessasi saat kaikki materiaalit laadukkaista valikoimistamme remonttiisi tai vaihtoehtoisesti asennamme toimittamasi tarvikkeet.

Pyydä tarjous

Kiinteistövälittäjä

Saat uuden kohteen myyntiin, mutta ripeiden kauppojen tueksi asuntoon täytyisi tehdä kaikenlaista pientä myynnin edistämiseksi. Hyvinkin tuttua varsinkin tyydyttävän kuntoisissa asunnoissa, joissa ensivaikutelma ei monesti ostajan näkökulmasta tue pyyntihintaa. Seinien kolhuja, rikkoutuneita väliovia, vaihdettavia listoja, haalistuneet seinäpinnat jne. Siinä yleisimpiä harmituksen aiheita, jotka monesti vaikuttavat ratkaisevasti asunnon myyntiaikaan. Mahdollista asunnon ostajaa ennen ostotarjouksen tekoa mietityttää monesti kylpyhuone-, keittiö- ja pintaremontin hinta. Kiinteistövälittäjää mietityttää, kun kohteesta ei tule tarjousta ja myyntiajat kohteissa pitenevät. Mahdollista ostajaa harmittaa epätietoisuus ja asia ei etene, kun ei uskalla tehdä tarjousta.

Näissä ja monessa muussa pienessä tai isommassa remontissa pystymme palvelemaan laadukkaasti ja aikataulussa. Vain yksi soitto Remontti Trioon ja asiakkaasi saa nopeasti ja sitovasti tarjouksen tehtävästä remontista. Tiesitkö, että yrityksemme Aurinkokeittiöt Oy myy keittiökaapistot, kylpyhuonekalusteet ja säilytysjärjestelmät asennettuna.

Pyydä tarjous

Sijoittaja

Sijoitetulle pääomalle tulisi saada hyvää tuottoa ja tasaista kassavirtaa mielellään pitkien ajanjaksojen ajan. Asuntosijoittaminen on erinomainen pitkäaikaisen sijoittamisen tulon lähde, johon valtio myös kannustaa. Huoneiston tai kiinteistön hankintaan sitoutuu pääsääntöisesti paljon pääomaa, joten on järkevää pitää myös omaisuudestaan huolta. Hyvässä kunnossa ja ajallaan remontoitu asunto nostaa asunnon myyntihintaa, pitää vuokralaiset pitempään, on helppo löytää uusi vuokralainen ja tuottaa luonnollisesti paremmin.

Teemme asuntosijoittajien kanssa tiivistä yhteistyötä ja autamme kaikissa vuokrahuoneistojen remontteihin liittyvissä asioissa pitkällä ammattitaidolla sekä omalla pitkällä kokemuksella.

Oletko luopumassa huoneistostasi? Haluatko maksimoida myyntihinnan ja myydä huoneiston nopeasti? Näissä ja muissa asioissa, ole ystävällinen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous

Isännöitsijä

Monesti taloyhtiön asukkailla ja iäkkäillä ihmisillä on huoneistoonsa liittyviä pieniä tai isompia remontin tarpeita. Sopivan remonttiyrityksen löytäminen varsinkin lyhyellä varoitusajalla voi olla iso haaste. Remontoimme, teemme putki- ja sähkötyöt koko pääkaupunkiseudun alueella ammattitaidolla ja ajallaan lyhyelläkin varoitusajalla. Ole ystävällinen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous

Rahoitus

Tarvittaessa autamme rahoituksen järjestämisessä. Ole ystävällinen ja kysy rohkeasti!

Kysy rahoitusta

Avain aurinkoiseen aamuun

Pyydä tarjous

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme:

Laurintie 153, 01400 Vantaa

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2810244-7

myynti@aurinkokeittiot.fi

040 522 4205

Seuraa meitä somessa

Tietosuojaseloste