Saunaremontit

Sauna on monille suomalaisille kodin paras paikka rentoutumiseen raskaan työpäivän jälkeen ja viikonloppuna. Saunan remontointiin kannattaa paneutua huolella. Laude- ja paneelimateriaalien kirjo on laaja, kiukaissa löytyy valinnanvaraa moneen makuun ja tunnelmavalaistus voidaan saavuttaa joko ledeillä tai kuituvaloilla.

Nyt uutuutena vielä kotimaassa valmistettu laite, joka tekee kaikista saunoista terveysvaikutteisen ja rentouttavan wellness spa -höyrykosteushuoneen, helposti ja nopeasti. Saat nykyiseen saunaasi miellyttävämmän ja pehmeämmän löylynkosteuden, jossa on helpompi hengittää kuin kuivassa kuumuudessa. ”Runsas ilmankosteus on kuin perinteisessä savusaunassa.”

Puramme vanhan saunan runkoon saakka ja tarkistamme rakenteet. Teemme tarvittavat pohjatyöt, paneloinnit, lauteiden asennukset, erikoislauteet ja kiukauden asennukset sähkötöineen. Autamme myös mielellämme tilankäytön suunnittelussa ja materiaalien valinnassa.

Pyydä tarjous

Avain aurinkoiseen aamuun

Pyydä tarjous

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme:

Laurintie 153, 01400 Vantaa

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2810244-7

myynti@aurinkokeittiot.fi

040 522 4205

Seuraa meitä somessa

Tietosuojaseloste