Kylpyhuone­remontit

Toimiva ja viihtyisä kylpyhuone

Kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen saneeraukset ovat vaativimpia huoneistoremontteja. Tästä syystä ja luvanvaraisuudesta johtuen on remontti järkevää jättää ammattilaisten huoleksi.
Suuri osa ennen vuotta 2000 käytössä olleista märkätiloista alkavat olla elinkaarensa päässä ja ikääntyneet pinnat ovat kosteusriski rakenteille. Huolellisella suunnittelulla, oikeilla materiaaleilla ja laadukkaalla vesieristyksellä ennaltaehkäistään kosteusvaurioiden synty sekä turvataan arvokkaat rakenteet.

Tiesitkö, että märkätilojen kunnolla on suuri merkitys jälleenmyyntiarvoa määriteltäessä ja se vaikuttaa monesti mahdollisessa asunnonvaihtotilanteessa myyntiaikaan?

Kylpyhuoneremonttimme aloitamme aina asiakkaan kanssa suunnittelupalaverilla ja lopetamme loppusiivoukseen. Välivaiheet teemme ammattitaidolla ja ajallaan. Teemme asennuksen halutessasi omilla tuotteillasi tai valikoimamme tuotteilla.

Asentajillamme on voimassa olevat vesieristyssertifikaatit, päivitetyt koulutukset ja käytämme asennuksissa kotimaisen Kiilto Oy:n tuoteperheen tuotteita.

Pyydä tarjous

Avain aurinkoiseen aamuun

Pyydä tarjous

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme:

Laurintie 153, 01400 Vantaa

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2810244-7

myynti@aurinkokeittiot.fi

040 522 4205

Seuraa meitä somessa

Tietosuojaseloste